Flyt ind hos Team Tvis Holstebro

Team Tvis Holstebro og tv-kanalen Kanal Sport har indgået et samarbejdet om at lave TTH-tv, så fansene nu kan komme med helt ind i spillernes stuer.

Direktør i Team Tvis Holstebro, Jacob Jørgensen, fortæller at spillerne med det nye tv blandt andet kan få lov at hænge hinanden ud på forskellige områder. Foto: Team Tvis Holstebro.

Direktør i Team Tvis Holstebro, Jacob Jørgensen, fortæller at spillerne med det nye tv blandt andet kan få lov at hænge hinanden ud på forskellige områder. Foto: Team Tvis Holstebro.

Af Jeppe Hostrup

Hvilken spiller bruger mest tid foran spejlet? Hvem har mest sans for boligindretning? Hvem fortæller flest jokes i omklædningsrummet? Det er nogle af de spørgsmål, som Team Tvis Holstebros fans kan få svar på i et nyt tv-program om Holstebro-klubben.

Team Tvis Holstebro og Kanal Sport har indgået en aftale om en programserie, der hedder TTH TV, hvor fansene kan få et indblik i, hvad der foregår bag kulisserne i top-håndboldklubben. Klub-direktør Jacob Jørgensen har glædet sig til at kunne give fansene mulighed for at opleve klubbens personligheder på helt tæt hånd.

”Vi har glædet os til at kunne fortælle flere historier, som normalt ikke bliver fortalt. Der bliver en masse skæve vinkler, som bringer publikum helt tæt på. Publikum skulle helst blive dus med spillerne og kunne sige hej til dem, når de møder dem i gadebilledet,” siger TTH-direktør Jacob Jørgensen.

Vil være et skridt foran
Klubbens direktør håber, at man med den nye programserie kan tiltrække et bredere publikum – især de unge. Klubben har tidligere uddelt en fan-avis, men satser nu på et mere moderne medie:
”Tiden var løbet fra avisen. Derfor laver vi et tv-program, og bruger et moderne medie for at fange flere unge mennesker. På den måde kan vi altså nå ud til flere unge,” fortæller direktøren og fortsætter:

”Vi vil vise at TTH er innovative og foran konkurrenterne. Vi er unikke, fordi vi har to ligahold, som ligeledes er tophold i ligaerne. Det skal ikke være anderledes udenfor banen, hvor vi også er unikke og hele tiden udvikler os.”

Direktøren fortæller desuden, at klubbens fans også vil få mulighed for at bestemme indholdet og stille spørgsmål til spillerne. Det første program er allerede blevet sendt, og Jacob Jørgensen har svært ved at skjule sin begejstring:

”Der bliver masser at grine af. Jeg har set det meste af det. Det er ret underholdende, kan jeg afsløre” siger direktøren.

Programmet TTH TV kan ses hver fredag kl. 18.30 på Kanal sports tv-kanal og på klubbens egen hjemmeside.

, ,